Ponovno veliki doček Nove godine u centru grada

Orahovica će i ove godine imati veliki, organizirani doček Nove godine u centru grada. Zajednički će ga organizirati Grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice. Prema već isprobanom uspješnom receptu, orahovčane i njihove goste u novu godinu uvest  će Intro bend. Otkucaje ponoći popratit će vatromet i valcer uz čestitku gradonačelnika Josipa Nemeca. Program će započeti u 22 sata, a za sve koji se odluče za doček Nove godine u centru grada, dočekat će ih besplatna bezalkoholna pića i neizostavna voletina po cijeni od 20 kuna.

Za novogodišnju tombolu, organizatori su osigurali vrijedne nagrade. Tombole po cijeni od 10 kuna mogu se kupiti u Libri, Poljoprivrednoj ljekarni PP Orahovice, Turističkom uredu, na blagajni Gradske uprave te u Udruzi Hrvatske sokolice.

Budite i vi dio najboljeg novogodišnjeg provoda u gradu. Dočekajte Novu godinu u odličnoj atmosferi u centru Orahovice. I ove godine Grad Orahovica i Turistička zajednica obećavaju vam još jednu nezaboravnu noć. Dobra atmosfera i odličan provod dovode nam stare goste, a vi novi uvijek ste dobro došli! (T. Petrović )