Božić u znaku humanitarne akcije

„Ne možemo svi činiti velika djela, ali možemo činiti mala djela s velikom ljubavlju.“

M. Tereza

Humanitarne aktivnosti Savjeta mladih grada Orahovice i Mladeži HDZ – a postale su već tradicionalne, posebice u vrijeme blagdana. U skladu sa tradicijom, odlučili su i ovaj Božić pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prikupljanja namirnica, igračaka, odjeće i ostalih potrepština za socijalno ugrožene obitelji. Akcija je počela 7. i 8. prosinca. Organizatori su zadovoljni odazivom građana i prikupljenim prilozima te najavljuju da će se akcija održati i 14. i 15. prosinca u vremenu od 9 do 11 sati ispred velike Bille.

„Molimo sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj humanitarnoj akciji jer i najmanji doprinos može puno značiti onima kojima je to najpotrebnije“ – poručuju članovi Savjeta mladih i Mladeži HDZ – a.

Vrijeme je Došašća, što znači da je vrijeme priča. Vrijeme je bajki, ali i istinitih priča u koje možemo, ali i ne moramo vjerovati. Netko vjeruje u Djeda Mraza, netko u Svetog Nikolu, a neki ne vjeruju u ništa. Mi vjerujemo u dobrotu. Imate li u ormaru komad odjeće koji više nećete nositi? Imate li igračku koja vam više ne treba? Tim komadom odjeće možete nekoga ugrijati, tom igračkom možete neko dijete razveseliti. Zavirite u svoje ormare, razveselite one koji nemaju. (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2013/BozicnaAkcija12{/gallery}