Prijava projektnih ideja za financiranje U 2014.

Obavještavamo sve zainteresirane potencijalne prijavitelje projekata s područja obuhvata LAGA PAPUK: Grad Orahovica, općina Zdenci, Crnac i Čačinci:  fizičke i pravne osobe u sustavu PDV-a (trgovačka društva, OPG, poljoprivredne zadruge, predstavnike JLS), da se odazovu na sastanak koji će se održati u Orahovici, u srijedu 28. kolovoza s početkom u 17 sati, u Velikoj gradskoj vijećnici na adresi Trg pl. Mihalovića 1 (u središnjem gradskom parku), kako bi dobili informacije o popunjavanju obrasca za prijavu projektnih prijedloga iz sektora poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja.

Rok za dostavu popunjenih obrazaca u Ministarstvo poljoprivrede je 01. rujna 2013, a sve potrebne informacije i dokumentaciju, zainteresirani će dobiti na sastanku u organizaciji Virovitičko-podravske županije, Razvojne agencije Vidra i LAG-a PAPUK. Zbog iznimne važnosti prijavljivanja projekata koji će time ući u program financiranja iz jednog od EU Fondova u 2014, zainteresirani će dobiti odgovore i stručnu pomoć predstavnika navedenih institucija:  gospodina Tugomira Majdaka, pročelnika upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU virovitičko-podravske županije i gospođe Natalije Havidić, ravnateljice RA Vidra.

Ne propustite prigodu da se Vaši projekti identificiraju i uđu u Program putem kojega će se moći ostvariti sredstva iz EU Fondova. (I.S.)