Orahovački duhovi – navijačka udruga velikog srca

Tradicija se nastavlja. U subotu, 31. kolovoza 2013. godine, na malonogometnom igralištu škole nogometa „Danijel Pranjić – Ortran“, navijačka skupina „Orahovački duhovi“ organizira 6. humanitarni malonogometni turnir navijača pod nazivom „Navijačko srce“. U želji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije, organizirali su akciju koja će započeti malonogometnim turnirom navijačkih skupina u subotu, a završit će krajem prosinca 2013. godine.

Grad Orahovica na, na čelu s gradonačelnikom Josipom Nemecom, kontinuirano podupire sve humanitarne projekte. Prepoznajući važnost pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, Grad će financijski podržati ovu plemenitu akciju „duhova“. Pomaganje se ne dijeli na velika i mala djela, već je svako pomaganje koje je od srca i iskreno, prekrasno djelo. Nadamo se da će se humani karakter udruge zadržati i dalje.

Postanite i vi dio priče o ljepšoj strani naše svakodnevice, sudjelujte u ovoj humanitarnoj akciji i u skladu sa svojim mogućnostima pomognite onima kojima je najpotrebnije. Uplate možete izvršiti na račun IBAN HR 3725000091 102184689.

(T. Petrović)