Mjesni odbora „Duzluk“ gradonačelniku uručio povelju počasnog građanina

U četvrtak, 15. kolovoza 2013. godine, u povodu proslave dana Mjesnog odbora „Duzluk“ u mjesnom domu održana je svečana sjednica Mjesnog odbora „Duzluk“ na kojoj je počasnim građaninom Duzluka proglašen gradonačelnik Josip Nemec. Na prvoj svečanoj sjednici nakon konstituirajuće sjednice, gradonačelniku je predsjednik Mjesnog odbora „Duzluk“, Miroslav Bosanac, uručio plaketu počasnog građanina Duzluka za izuzetne zasluge i nesebičnu pomoć i brigu za razvoj Duzluka. Prijedlog da se gradonačelnik proglasi počasnim građaninom dala je grupa građana, a usvojilo ju je Vijeće Mjesnog odbora „Duzluk“. Predsjednik MO „Duzluk“ istaknuo je da je zahvaljujući gradonačelniku obnovljen mjesni dom i kupljen inventar, obnovljen je zvonik, izgrađena i uređena kuća oproštaja, asfaltiran parking na groblju, izgrađeno dječje igralište, postavljena rasvjeta, pušten u rad kanalizacijski sustav u Duzluku te je provedeno još mnogo drugih aktivnosti.

„S obzirom da gradonačelnik ima veliku ulogu u poboljšanju životnih uvjeta mještana Duzluka, smatramo da je to dovoljan razlog da mu ukažemo čast da bude naš počasni građanin, ali i da nama bude čast što imamo njega za sugrađanina“ – rekao je predsjednik MO „Duzluk“ Miroslav Bosanac.

Sve prisutne pozdravio je i gradonačelnik Josip Nemec te je svim prisutnima čestitao Dan Mjesnog odbora, koji se slavi povodom blagdana Velike Gospe. „Ova plaketa veliko je priznanje za dvogodišnji mandat, ali da nije bilo mještana Duzluka, jednog od najaktivnijih Mjesnih odbora, velik broj aktivnosti ne bi bio proveden. Duzluk ima najveću perspektivu od svih prigradskih naselja upravo zbog blizine izletišta Orah koje treba biti pokretač Duzluka. Hvala svima, hvala grupi građana koja je to predložila i hvala Mjesnom odboru koji je donio takvu odluku, a ja ću samo nastojati i daje raditi svoj posao kao i do sada. Hvala vam što ste mi za moj redovan posao dali ovako lijepo priznanje i od srca vam hvala“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec. (T. Petrović)