Održana Skupština Papuk plin d.o.o.

U četvrtak, 27. lipnja 2013. godine, u prostorijama gradske uprave održana je sjednica Skupštine Papuk plin d.o.o., a otvorio ju je predsjednik Skupštine i gradonačelnik Josip Nemec.

Izvješće o radu Društva prezentirao je direktor Društva Pero Knežević, koji je istaknuo da je u prošloj godini Društvo poslovalo s gubitkom od 615 894,76 kn. Negativan financijski rezultat posljedica je potrebnih ulaganja tijekom protekle godine na ispitivanje i kontrolu propusnosti plinovoda, kao i servisiranja i dogradnje telemetrijskog sustava za praćenje istoga. Ukupni prihodi Društva iznosili su 2 781 189,40 kn, dok ukupni rashodi iznose 3 397 084,16 kn. Za 2013. godinu planira se pozitivno poslovanje Društva u iznosu od 18 340,00 kn. Društvo ima šest zaposlenih djelatnika, niti jednog dana nije bilo u blokadi žiro – računa, plaće su isplaćivane na vrijeme i uz podmirivanje svih obaveza prema državi.

Predsjednik Skupštine usvojio je sva izvješća te naglasio da će Društvo morati samo nadoknaditi gubitke iz protekle godine iz vlastitih sredstava, ali da treba nastaviti poslovati u skladu sa svojim financijskim mogućnostima. (T. Petrović)