Gradonačelnik primio brončanu kadetsku momčad ŠRK Šaran

U četvrtak, 04. srpnja 2013. godine, gradonačelnik Josip Nemec primio je mlade orahovačke ribiče Tomislava Milovca, Ivana Bušljetu i Dennija Volenika, koji su proteklog vikenda na završnici Državnog prvenstva u lovu ribe udicom na plovak osvojili sjajno treće mjesto te kapetana momčadi Danijela Volenika i tajnika kluba Vladimira Macanića. U konkurenciji od 22 momčadi, ŠRK Šaran ostvario je sjajne rezultate, ostavivši iza sebe puno kvalitetnije i eminentnije klubove.

 

„Ovo je nezapamćen sportski rezultat na području Grada. Iznimna mi je čast što vam se mogu zahvaliti na sjajnim rezultatima, ali i na odličnoj promociji Orahovice. Iz ovog rezultata vidljivo je da su sva sredstva koja su uložena u vaš odlazak na prvenstvo bila isplativa. Ovi vrhunski rezultati veliko su priznanje vašem radu, ali i klubu“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

U znak zahvalnosti za promociju Grada i ostvarene sjajne rezultate, gradonačelnik je mladim sportašima uručio knjigu Miroslava Gazde „Zavičajnici grada Orahovice 1848 – 1942. U ime ŠRK Šaran, tajnik kluba Vladimir Macanić uputio je zahvalu gradonačelniku na potpori bez koje ne bi bili u mogućnosti otići na prvenstvo.

Na kraju druženja, gradonačelnik se mladićima još jednom zahvalio, poželio im je puno sreće te da nastave i dalje trenirati sa istom voljom, željom i ljubavlju prema sportu.  (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2013/SRK-Saran{/gallery}