Završen IV. Memorijalni turnir Gabrijel Šporčić

Unatoč kiši i hladnom vremenu, orahovčani su u srijedu, 05. lipnja 2013. godine, imali priliku pogledati sjajan turnir i vrlo kvalitetan nogomet. Na nogometnom igralištu NK Papuka održano je četvrto izdanje Memorijalnog turnira Gabrijel Šporčić u čast tragično preminulog mladog orahovačkog nogometaša. Turnir je organizirao Nogometni klub Papuk koji se još jednom pokazao kao odličan domaćin, a nastupile su četiri ekipe: HNK Osijek, Nogometna akademija Krpan/Babić, nogometna reprezentacija Malezije i NK Papuk.

U finalu ovogodišnjeg turnira, snage su odmjerile ekipe Malezija I i Malezija II. Prvo mjesto osvojila je ekipa Malezija I, drugo mjesto pripalo je ekipi Malezija II, a treće mjesto osvojila je ekipa Osijek I. Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Tin Polić iz Osijeka, epitet najboljeg vratara zasluženo ide u ruke vratara Malezije I Sikha Izhana, a najboljim igračem turnira proglašen je također Malezijac Alias.

Pokale i medalje najboljim ekipama i pojedincima uručio je orahovački gradonačelnik Josip Nemec, koji se zahvalio organizatorima i svim sudionicima turnira, pozvavši ih da i slijedeće godine dođu u Orahovicu. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2013/Malezijci-6-2013{/gallery}