Izložba Marko Tekić “ulje na platnu” i Vera Bošnjak “zlatopis”

Udruga umirovljenika u sklopu 45. Orahovačkog proljeća organizirala je vrlo lijepo i zanimljivu izložbu slika ulja na platnu gospodina Marka Tekića te ručnih radova koji su rađeni tehnikom zlatopisa Vere Bošnjak.

“Pozdravljam sve nazočne i drago mi je da smo se skupili u ovolikom broju. Evo uspjeli smo organizirati ovu izložbu radova gospodina Tekića i gospođe Bošnjak s tematikom grada Oraghovice ali i drugim temama pa bih se ujedno i zahvalila našim umjetnicima na njihovom trudu i radu u ovoj Udruzi – rekla je predsjednica orahovačkih umirovljenika Evica Buljan. Izložbu je otvorila suradnica u Turističkoj zajednici Kristina Vasić riječima:

Sve Vas srdačno pozdravljam ispred TZ grada Orahovice, a čast mi je i zadovoljstvo da vas mogu pozdraviti i u svoje osobno ime. Drago mi je da mogu nazočiti na vašoj predivnoj izložbi koju ste priredili. Zahvaljujem vam se na vašem trudu i dugogodišnjem radu, na vašoj predivnoj izložbi koju sa ljubavlju i veseljem priređujete svake godine. Hvala vam na vašim ručnim radovima koje ste prikazali posjetiteljima, jer ujedno i tom prezentacijom omogućujete posjetiteljima koji dođu u grad Orahovicu da ponesu sa sobom vrijedan suvenir i lijepu uspomenu na naš grad, te ovom prilikom proglašavam ovu izložbu otvorenom. Nazočnima se obratio i gradonačelnik Josip Nemec koji je bio oduševljen radovima dvoje Umjetnika te naglasio kako čak i ljudi koji više ne žive u Orahovici pokazuju svoju ljubav prema ovome gradu što možemo vidjeti po radovima gospodina Tekića s motivima Orahovice.

{gallery}SlikeGodina2013/OP45/IzlozbaUmirovljenici{/gallery}