Gradonačelnik ponovno razveselio mališane

Da lijepe geste, unatoč ovim teškim trenucima, još uvijek postoje uvjerili su se jučer, 07. svibnja 2013. godine u orahovačkom Dječjem vrtiću „Palčić“. Naime, orahovački gradonačelnik Josip Nemec prepoznao je potrebu da se pomogne dječjem vrtiću te je odlučio opet uveseliti dječja lica zajedno s poduzećem Agro – honor d.o.o. iz Belog Manastira donacijom kosilice Dječjem vrtiću „Palčić“Orahovica. Glavni cilj ove geste je djeci vrtićke dobi omogućiti što ugodniji i sadržajniji boravak u vrtiću. Na taj način stvara se i podloga za njihov psihofizički razvoj i sretnije djetinjstvo.

Budući da je igra ono što djeci predstavlja najveće zadovoljstvo, gradonačelnik nije dvojio, a u vrtiću je dočekan s velikom radošću. Mališani su bili veseli i radoznali jer im je gradonačelnik omogućio priliku da isprobaju, gotovo svi klinci po prvi puta, kako je kositi. Djeca su se odlično zabavila.

Ni gradonačelnik nije krio zadovoljstvo. „Kada su u pitanju djeca, nitko ne može ostati ravnodušan. Djeca i njihova bezbrižnost svakako su jedan od naših najvećih prioriteta. Posebno pazimo na sigurnost kako bi se djeca igrala bezbrižno u svakom trenutku. Iznimna mi je čast da mogu pomoći vrtiću u svakodnevnom radu jer djeca su naše najveće blago, naš život, naša sreća, naša budućnost“ – rekao je gradonačelnik Josip Nemec.

Ravnateljica vrtića zahvalila je gradonačelniku u svoje ime, u ime mališana i ime svih djelatnika vrtića jer svojim radom, potporom i brojnim drugim aktivnostima pomaže u realizaciji što kvalitetnije dječje igre i okruženja. Istaknula je da će ova donacija mališanima omogućiti još veseliji i ugodniji boravak u vrtiću.

Kao društveno odgovoran član zajednice, gradonačelnik podupire cijeli spektar aktivnosti s ciljem pomoći najugroženijim članovima društva jer smatra kako je pomaganje onima kojima je to najpotrebnije dužnost čelnog čovjeka grada. (T. Petrović)

Galerija fotografija:

{gallery}SlikeGodina2013/KosilicaVrtic{/gallery}