Orahovica na sajmu Salori 2013

U petak 12.04.2013.g. s početkom u 11,00 sati  u Osijeku na sajamskom prostoru Pampas svečano je otvoren 10. Sajam lova, ribolova i turizma “Salori 2013.”

Sajam “SALORI 2013.“ Svečano je otvorio general Mladen Markač.

Na sajmu su bila prezentirana brojna lovačka i ribolovna društava, te savezi, i Turističke zajednice gradova i županija.

 

Na sajmu “SALORI“ od 12.-14.04. 2013. predstavio se grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice u suradnji sa udrugama i OPG-ima . Od udruga svoje eksponate izložila je Lovačka udruga “VEPAR“ i Udruga vinogradara i voćara “Orahovica“, dok su se od OPG-a predstavili: OPG Šimatić, OPG Pačarić i  Fructus.

Na štandu TZ promovirala se kompletna turistička ponuda grada Orahovice od manifestacijskog, kulturnog, lovnog, ribolovnog, planinarskog, biciklističkog, vinskog i seoskog turizma.

Dokaz je to da grad Orahovica i Turistička zajednica grada Orahovice uspješno provode aktivnosti na promidžbi svoga grada Orahovice kao turističkog mjesta, što je i ujedno osnovni cilj promidžba identiteta i ugleda turizma u gradu Orahovici. (K.V.)

{gallery}SlikeGodina2013/SajamSalori-04-2013{/gallery}