Gradonačelnik uručio nagrade učenicima SŠ Stjepan Ivšić za ostvarene visoke rezultate na natjecanjima

U petak, 26. travnja 2013. godine Srednja škola Stjepan Ivšić obilježila je Dan škole. Taj dan održan je i Projektni dan škole koji je zamišljen kao nastava koju prate svi učenici škole te je  prikazana i prezentacija svih ovogodišnjih projekata koje je škola provodila. Ovoj svečanoj prigodi nazočio je i gradonačelnik Josip Nemec.

Srednja škola Stjepan Ivšić u ovoj školskoj godini imala je 390 učenika u 17 razrednih odjela u programima gimnazije, strojarstva, ekonomije i trgovine, poljoprivrede i ugostiteljstva. U nastavi su radila 53 nastavnika i vanjska suradnika te četiri pripravnika.  Uz redovne odgojno – obrazovne zadaće, škola je bila stjecište brojnih kulturnih, zabavnih i športskih događanja.

„Koristim prigodu da se zahvalim na pomoći i suradnji našim sustanarima OŠ Ivane Brlić Mažuranić, Virovitičko – podravskoj županiji, tvrtkama, obrtnicima i udrugama iz naše sredine, a posebnu zahvalu upućujem gradonačelniku Josipu Nemecu i Gradskom vijeću grada Orahovice“ – rekao je ravnatelj škole Zorislav Milković.

Nastavničko vijeće donijelo je odluku da se pohvale i nagrade učenici koji su ostvarili visoke rezultate na županijskim i međužupanijskim natjecanjima iz hrvatskog jezika, njemačkog jezika, povijesti, biologije, kemije, fizike, geografije te  na međužupanijskom natjecanju u košarci za djevojke i županijskom natjecanju iz košarke za mladiće. Čast da uruči nagrade ovim mladim nadama pripala je gradonačelniku Josipu Nemecu. „Čestitam svim učenicima i zaposlenicima Dan škole. Velika mi je čast biti danas ovdje sa vama. Siguran sam da ćete, zahvaljujući svom radu, postati uzor mnogima i da ćete im pružiti mogućnost da vas jednog dana dostignu, a daj Bože, i prestignu“ – rekao je gradonačelnik. (T. Petrović)

 

Galerija fotografija:

{gallery}SlikeGodina2013/SrednjaSkolaNagrade-4-2013{/gallery}