Udruga PAUK održala 4.izvještajnu skupštinu

U nedjelju, 17.03.2013. godine, udruga PAUK održala je 4. izvještajnu skupštinu kojoj su prisustvovala 24 člana udruge, gradonačelnik Josip Nemec i predstavnici medija. Skupština je održana pod vodstvom radnog predsjedništva u sastavu Saša Medved kao predsjednik te Mirko Kufner i Matija Matišić kao članovi predsjedništva. Za verifikacijsku komisiju izabrani su Darko Petkov i Denis Nekić, a za zapisničara je izabran Uroš Radaković.

Predsjednik udruge Saša Medved pozdravio je sve prisutne i iznio cjelokupni prošlogodišnji rad udruge PAUK koji se sastojao od 21 događaja, pretežno u organizaciji udruge, ali i događaje na kojima je bila suorganizator i sudionik. Također je uputio zahvalu gradonačelniku na financijskoj potpori udruzi koja se najvećim dijelom financira iz gradskog proračuna, dok su ostala financijska sredstva prikupljena od članarina i uplate kotizacije sudionika sajma nakita Arsor. Tajnik udruge Mirko Kufner naglasio je da udruga broji 25 članova od kojih su većina učenici i studenti, na što je udruga iznimno ponosna, ali i na sve ostale koji daju svoju podršku udruzi.

Po završetku skupštine gradonačelnik je pozdravio sve prisutne i zahvalio na pozivu. Izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom udruge i poželio puno sreće u daljnjem radu. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2013/PAUK-Skupstina{/gallery}