Udruga dragovoljaca veterana skuhala najbolji vinski gulaš

Posljednji dan 18. međunarodnog sajma Slavin održano je natjecanje u kuhanju vinskog gulaša. Prijavljeno je bilo ukupno 11 ekipa iz Orahovice i susjednih općina, a stručna prosudbena komisija, kako je rekao njen predsjednik  Zlatko Sedlanić imala je težak posao:

-Kuhari amateri su pokazali svoje zavidno umijeće u spravljanju vinskog gulaša. Nekoliko smo zamjerki imali jer su neki uradci vukli na čobanac neki pak na perkelt, ali sve u svemu ukupna ocjena je više nego dobra.

– rekao je Sedlanić koji je uz Kristijana Kodrića i Marka  Šarca iz Udruge slastičara hrvatske te Zorana Putnikovića i Darka Špoljarića iz orahovačke udruge kuhara, izrekao komisijsku odluku kako je najbolji vinski gulaš skuhala Udruga veterana dragovoljaca Domovinskog rata s glavnom kuharicom Dragicom Pokos s ukupno 132 boda, drugo mjesto pripalo je Denisu Veliću sa 129 bodova dok je treće mjesto pripalo Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Orahovica VPŽ i glavnim kuharom Miroslavom Milovukovićem s ukupno osvojenih 128 bodova. (V.G.)

 

{gallery}SlikeGodina2013/SlavinPodaci2013/Slavin2013VinskiGulas{/gallery}