Održana 61. izborno – izvještajna godišnja skupština DVD Stara Jošava

DVD Stara Jošava održalo je u subotu, 02. ožujka 61. godišnju izborno – izvještajnu skupštinu kojoj je nazočio i gradonačelnik Josip Nemec. Predsjednik DVD – a Milan Jošavac pozdravio je sve članove i goste te je u sklopu izvješća o radu istaknuo da je Upravni odbor odradio 3 mandata i da su provedene sve planirane aktivnosti. Također se zahvalio Županijskoj i Gradskoj upravi koje su u okviru svojih mogućnosti pružale financijsku potporu DVD – u. Posebnu zahvalu uputio je gradonačelniku koji je bio glavni pokrovitelj prošlogodišnje 60. obljetnice DVD – a koju društvo iz svojih redovnih primanja nije moglo samo financirati.

 

 

Na skupštini su uručena priznanja i zahvalnice za 40 i 50 godina učestvovanja u vatrogastvu, a u izbornom dijelu skupštine izabrano je novo vodstvo DVD – a. Tako je za predsjednika izabran Saher Dalibor, za dopredsjednika Šalek Rudika, za tajnika Boljkovac Ivica, Saher Branimir izabran je za blagajnika, Jun Damir izabran je za spremištara, Udovčić Zlatko za zapovjednika i Kubica Ivan za zamjenika zapovjednika. Za ostale članove Upravnog odbora izabrani su Čilog Damir, Klanica Boris, Šalek Marijan, Ranogajec Danijel, Udovčić Ivan i Smodiš Saša. Za članove Nadzornog odbora izabrani su Jošavac Milan, Udovčić Stanislav i Prispilović Jozo.

Gradonačelnik je zahvalio dosadašnjem predsjedniku na dobroj suradnji te izrazio nadu za dobrom suradnjom sa novoizabranim rukovodstvom DVD – a Stara Jošava. Svim članovima DVD – a poželio je što manje požara i što više aktivnosti u osposobljavanju vatrogasaca.  (T. Petrović)

{gallery}SlikeGodina2013/DVD-S-Josava-03-2013/{/gallery}