HVIDR – a Orahovica održala izvanrednu izbornu skupštinu

HVIDR – a Orahovica održala je u ponedjeljak, 18. 03. 2013. godine izvanrednu izbornu skupštinu kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Josip Nemec. Predsjednik Nadzornog odbora Franjo Jurlina po otvaranju skupštine pozdravio je gradonačelnika i sve prisutne. Skupština je održana pod vodstvom radnog predsjedništva u sastavu Alan Grgić kao predsjednik i Franjo Jurlina i Mato Bošnjak kao članovi predsjedništva.

Na ovoj izvanrednoj skupštini biralo se predsjednika i dopredsjednika udruge. Od ukupno 91 pozvanih članova, skupštini se odazvalo 68 članova s pravom glasa. Kandidati za predsjednika bili su Franjo Bačmaga i Miroslav Tot, a kandidati za dopredsjednika Željko Erceg i Berislav Milković. Prebrojavanjem glasačkih listića utvrđeno je da je s većim brojem glasova za predsjednika udruge izabran Franjo Bačmaga, a za dopredsjednika Berislav Milković. Novoizabrani predsjednik zahvalio je svima na ukazanom povjerenju te je obećao da će u narednih godinu dana do redovnih izbora nastojati opravdati ukazano mu povjerenje.

Po završetku skupštine, gradonačelnik je pozdravio sve prisutne i čestitao novoizabranima. Naglasio je da su branitelji stup domovine te da moraju ostati složni. Također je izrazio nadu da će udruga i dalje nastaviti dobro raditi i surađivati sa gradom, ali i sa svim udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata. (T. Petrović)

 

{gallery}SlikeGodina2013/HVIDR-aIzborna2013{/gallery}