Gradonačelnik Orahovice Josip Nemec tradicionalno ugostio sve poslovne partnere, gospodarstvenike, predstavnike udruga, crkvenih vlasti i dr. na siječanjskom domjenku

Gradonačelnik Orahovice Josip Nemec tradicionalno je ugostio sve poslovne partnere, gospodarstvenike, predstavnike udruga, crkvenih vlasti i dr. na siječanjskom domjenku. U svom obraćanju nazočnima Nemec je istaknuo kako je Orahovica danas postaje središte šire regije, da se gospodarski razvija u više nego dobrom pravcu te da nezaposlenost Orahovčana sve više pada:

-Za sve to zaslužni s upravo ljudi koji se bore, rade i pomažu ovom gradu. Bez njih Orahovica ne bila ovako uspješna i tražena. Stoga od srca zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli i poduprli ideje i projekte ovoga grada i paralelno pozivam sve te ljude da i dalje budu uz Orahovicu jer će im ona to itekako znati vratiti.  – rekao je između ostalog Nemec. Na domjenku su gostovali i predstavnici gradova prijatelja Orahovice, Bačke Topole i Villanya. Načelnik općine Bačka Topola Atila Babi izrazio je veliko zadovoljstvo suradnjom s gradom Orahovicom te istakao kako vjeruje u veliki uspjeh zajedničkih projekata. Razvoj grada Orahovice posebno je značajan i za razvoj cijele Virovitičko-podravske županije:

-Prvo moram reći da suradnja grada i županije teško da može biti bolja i kvalitetnija. Svaki projekt grada Orahovica itekako ima velik smisao i upravo zbog toga podupiremo sve ono što grad i gradonačelnik Nemec rade i pokušavaju napravit za ovaj prekrasan grad. Grad Orahovica je svakako jedan od najrazvijenijih gradova u Hrvatskoj i on je svakako prelijepa hrvatska priča. To puno znači i razvoj cijele županije, mi se kao županija uvijek možemo i moramo hvaliti Orahovicom i to se definitivno prenosi na okolne općine jer su svi pod utjecajem grada Orahovice i shvaćaju koliko je ova priča dobra.  – zaključio je župan Virovitičko podravske županije Tomislav Tolušić. (V.G.)

{gallery}SlikeGodina2013/Domjenak2013{/gallery}