Javni poziv za prikupljanje projektnih ideja za provedbu Lokalne razvojne strategije za područje LAG-a PAPUK

LOKALNA AKCIJSKA GRUPA PAPUK

objavljuje

 

 

JAVNI POZIV

za prikupljanje projektnih ideja za provedbu Lokalne razvojne strategije za područje LAG-a PAPUK

Lokalna akcijska grupa Papuk, grad Orahovica te općine: Čačinci, Zdenci i Crnac izrađuju zajedničku Lokalnu razvojnu strategiju (LRS) za područje LAG-a PAPUK.

Predmet javnog poziva je prikupljanje projektnih ideja za provedbu Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a.

Pozivaju se građani, predstavnici poduzeća, obrta, OPG-a, zadruga, udruga, javnih ustanova, općina, grada, mjesnih odbora i cijela šira zainteresirana javnost s područja LAG-a PAPUK.

Jedinstvena je prilika svima da svoje razvojne ideje unesu u zajedničku razvojnu strategiju putem koje će se Vaše poslovne i razvojne vizije financirati iz programa IPARD, LEADER i drugih fondova.

Na temelju projektnih ideja prikupljenih i procijenjenih putem ovog poziva, LAG će kreirat listu projekata za gore spomenute fondove te za implementaciju LRS.

Sve projektne ideje se predaju u priloženom Obrascu za projektne ideje, pri čemu je nužno poštovati ograničenja u broju riječi.

LAG PAPUK – OBRAZAC ZA PRIJAVU PROJEKTNIH IDEJA

Popunjeni obrazac pošaljite na mail lag.papuk@gmail.com .

Adresa za slanje obrasca poštom:

LAG PAPUK

F. Gavrančića 6

33515 Orahovica

 

Krajnji rok za prijavu projektnih ideja je 21. prosinac. 2012.

Napomena:

Javni poziv je za podnositelje sa područja Lokalne akcijske grupe PAPUK (područje grada Orahovice te općina: Čačinci, Zdenci i Crnac)

Ovaj Poziv za predlaganje projektne ideje nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo radi procjene apsorpcijskog kapaciteta i uključenja u Akcijski plan Lokalne razvojne strategije.

Vlasništvo nad projektnim idejama u potpunosti će se poštovati.

 

Predsjednik LAG-a PAPUK

JOSIP NEMEC