Za orahovačko Jezero čuje se i izvan granica Slavonije

Mnogim ljudima iz slavonije, problem je otići na more zbog udaljenosti, financijske situacije ili nečeg drugog, to se vidi po sve većem broju turista na orahovačkom izletištu „Orah“, koji dolaze na kupanje u Jezeru, biciklizam, planinarenje ili jednostavno šetnju kroz našu lijepu prirodu. Bilo je tu ovih dana turista iz Osijeka, Slavonskog Broda, Daruvara, Đakova itd., a u zadnje vrijeme puno je turista iz Virovitice što prijašnjih godina nije bilo tako.

Za ljepotu našeg Jezera ovih dana čulo se i dalje od Slavonskih granica, kao prvo zbog otvorenja turističke sezone i izbora Miss Jezera, a drugo zbog Hit Records Partya koji se održao 28., 29. i 30. lipnja, a gdje su nastupali grupa Magazin, Zlatko Pejaković i Sandi Cenov.

Mogli ste čuti vrhunsku glazbu a uz to je bilo i popratnog sadržaja kao što su nagradne igre, razna natjecanja, kao recimo brzo ispijanje piva, a u pjevanju su se mogli okušati i posjetitelji.

Sva tri događaja održavala su se od 20:00 sati pa do kasno u noć, bilo je tu pića i jela s roštilja, a mnogo je bilo noćnih kupača jer je Jezero bilo osvijetljeno cijele noći.

Na našoj stranici već smo pisali o Hit Records Partyu, ali su pisali i drugi hrvatski portali kao što su:

Večernji list

Dnevnik.hr

Glas Slavonije

Dalje.com

Mojzagreb.info

Shopingvodic.com

 

Na poveznicama iznad pročitajte što oni pišu o partyu na našem Jezeru.

{gallery}pancho/hit-records-2012{/gallery}