NOVA TV u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom snimala emisiju o Orahovici – emitiranje u četvrtak 19. srpnja

NOVA TV  u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, početkom je srpnja snimala emisiju o Orahovici. Ekipa NOVa TV-a obišla je sve turističke, povijesne i kulturne znamenitosti, Udruga kuhara grada Orahovice pripremila je pravu slavonsku tradicionalnu trpezu na orahovačkom Jezeru, odnosno izletištu ”Orah”, a novinarsko-snimateljska ekipa ostala je očarana svim orahovačkim ljepotama:

-Prvi puta sam u Orahovici i uistinu sam ugodno iznenađena i očarana. Orahovica je uistinu prekrasna, a moram pohvaliti i gostoljubivost domaćina koja je bila na vrhunskom nivou.  – kratko je rekla novinarka NOVA TV-a Maruša Stamać. Gradonačelnik orahovice Josip Nemec također je sudjelovao u snimanju materijala za emisiju te nakon što se kamere bile ugašene rekao:

-I ovo snimanje je dokaz da smo traženi, atraktivni i zanimljivi. Orahovica je sama sebi reklama, tko kod nas dođe zasigurno su uvijek vraća. Iako nismo pokazali baš sve što imamo i nudimo, onu glavninu jesmo i možemo biti ponosni na grad u kojem živimo što su dokazale i riječi novinarke i snimatelja, a vjerujem da će to potvrditi i svi koji budu gledali ovaj prilog. – zaključio je gradonačelnik Nemec.

Prilog-emisija o Orahovici bit će emitirana u emisiji IN Magazin u četvrtak 19. srpnja s početkom u 17, 25 minuta.

(V.G.)

{gallery}pancho/nova-tv-2012{/gallery}