Akustična večer pod zvijezdama Orahovačkog Jezera

Uoči otvorenja Turističke sezone, a sklopu manifestacije, udruga mladih ”PAUK” Orahovica, organizirala je u subotu navečer ”Akustičnu večer pod zvijezdama” na orahovačkom Jezeru, odnosno izletištu ”Orah”. Publici se predstavio mladi orahovačko-osječki grunge band ”Don’t Forget About Polly”:

-Band je nastao kao side project ove godine i mi smo odlučili predstaviti ga široj orahovačkoj publici. Večer je bila fantastična, a budući da je produženi vikend orahovačko jezero je prepuno kampera iz cijele Hrvatske koji su došli pratiti kako ovu večer tako i manifestaciju otvorenja Turističke sezone. – kaže Mirko Kufner član udruge PAUK. Tročlani Band je sjajno izveo popularne stvari od Pearl Jama, Alice In Chainsa, Eddia Vaddera, Temple Of The Dog i drugih te oduševio veliki broj posjetitelja pri sjajnom ambijentu Jezera noću:

-Drago mi je da je ovako puno ljudi došlo i hvala im na tome. Nadam se da su bili zadovoljni svirkom o mogu reći da smo uvijek na raspolaganju za ovakve i slične događaje. Posebno nas je oduševila atmosfera našeg Jezera koje noću daje još više svoje ljepote. – zaključio je Matej Žagar jedan od dvojice Orahovčana članova banda ”Don’t Forget About Polly”. (V.G.)

{gallery}fotogalerija/otvorenje-tur-2012/akusticna-vecer{/gallery}