U povodu Dana grada, u Orahovici gostovali zagrebački Baruni

Kao i svake godine Grad Orahovica svoje je sugrađane počastio besplatnim koncertom u središnjem gradskom parku. Ovoga puta za svoj 784. rođendan, Orahovici je u posjet došao zagrebački glazbeni sastav Baruni. Baruni i Orahovica imaju posebnu ljubav, često su dečki iz Zagreba bili u Orahovici, a orahovica je uvijek uživala kao da su prvi puta. Orahovčani vole Barune, a Danijel Banić i ekipa uvijek rado dolaze u grad podno Ružice:

 

-Jako volimo doći i Orahovicu, tu smo kao domaći. Orahovčani su nas od početka naše karijere iznimno prihvaćali i podržavali. Hvala ima na tome i hvala im na odličnoj atmosferi. – rekao je nakon koncerta pjevač i vođa Baruna Danijel Banić. Orahovčani su zdušno pjevali punih dva i pol sata s Barunima, a nakon koncerta autogrami i fotografiranje:

-Uživali smo na ovom koncertu, Baruni uvijek znaju napraviti odličnu feštu. Bila sam na svim njihovim koncertima u našem gradu i mogu reći da su odlični.  – kratko je rekla jedna od obožavateljica Baruna iz Orahovice Dajana. Orahovački gradonačelnik bio je zadovoljan posjetom te obećao nove dobre koncerte za manifestaciju ”Orahovačko proljeće”:

-Park je bio lijepo popunjen, uživalo je i mlado i staro i to je ono što smo mi i željeli. Malo otrgnuti građane iz ove turobne svakodnevice i privući ih na jedan dobar provod. Sada nam slijedi manifestacija ”Orahovačko proljeće” i mogu samo najaviti da će građani i gosti imati u čemu uživati. – zaključio je orahovački gradonačelnik Orahovice Josip Nemec. (V.G.)