Veličanstveni vatromet uveo Orahovčane u Novu 2012 godinu

 

Ispraćena je stara 2011.  i dočekana nova 2012. godina. Suze, poljupci, čestitke, dobre želje, šampanjac……U Orahovici je bilo veselo, ludo, jedinstveno, od atmosfere do vatrometa. Vatromet je bio uistinu veličanstven, pred preko 2000 ljudi u središtu grada gorilo je nebo nad Orahovicom punih 12 minuta:

-Fantastično, ovakav vatromet u Orahovici još nije viđen! Uistinu doček dostojan Orahovici. – čulo se u središtu grada gdje je zajedno bez daha ostalo i staro i mlado. Novogodišnji šator bio je prepun, tradicionalna besplatna voletina jela se i na okolnim terasama, plesalo se, od u ponoć ”Na lijepom plavom Dunavu” do neizbježne ”Nećemo noćas doma, nećemo do zore”!

Čestitku sugrađanima uputio je i orahovački gradonačelnik Josip Nemec poželjevši samo puno zdravlja i sreće. Iz policijske postaje Orahovica saznajemo kako je noć protekla mirno i uredno, nije zabilježen gotovo niti jedan prekršaj, nije bilo ozljeđivanja pirotehničkim sredstvima, iako se pucalo ”sve u šesnaest”! Sve su svemu, sjajna, vesela i luda novogodišnja noć protekla je, što je najvažnije, samo u plesu zabavi i provodu. (V.G.)

{gallery}pancho/docek2012{/gallery}