Savjet mladih grada Orahovice i mladež HDZ-a prikupili pomoć socijalno ugroženim orahovačkim obiteljima

Savjet mladih grada Orahovice i mladež HDZ-a ovih su predblagdanskih dana organizirali akciju za pomoć osoba sa slabijim imovinskim stanjem s područja Orahovice:

-Prikupljali smo hranu, namirnice, novac i sve ono što može pomoći onima koji nemaju.

Akcija bila uspješna, hvala svim dobrim ljudima koji su pomogli, a mi ćemo uoči Božića sve to spakirati, pokupovati dodatnih namirnica i hrane te uručiti navedenim obiteljima. Savjet mladih inače djeluje s naglaskom na humanitarni rad, želimo svojom aktivnošću i pomoći i učiniti nešto za osobe u potrebi. Ovo je samo jedna od akcija, a već početkom iduće godine imamo plan za nove aktivnosti. – riječi su predsjednice Savjeta mladih grada Orahovice Ivane Radočaj. Rad savjeta mladih podržava naravno i orahovački gradonačelnik Joisp Nemec:

-Svakako akcija hvale vrijedna ovih mladih ljudi. Čestitam im na ideji i provedbi i kao takvi uvijek će imati podršku mene osobno i ove gradske vlasti. Posebno je ova akcija dobila na veličini ovih predblagdanskih dana, dana dobrote, praštanja, ljubavi i darivanja. – zaključuje gradonačelnik Orahovice Josip Nemec. (V.G.)