Otvorenje glavnog opskrbnog cjevovoda u ulici Branka Jaklića

Vodovodna instalacija u cijelosti je izvedena podzemno, u duljini od 750 m, u sklopu koje je postavljeno 6 nadzemnih hidranata, sve prema projektnoj dokumentaciji izrađenoj od strane tvrtke HIDRO PLUS d.o.o. iz osijeka. Investitor je PAPUK d.o.o., Orahovica, izvođač radova je tvrtka RUŽICA GRAD d.o.o., Orahovica, nadzor je provodila tvrtka DAFIT d.o.o. iz Orahovice.

Radovi su započeti 25. svibnja, a dovršeni 8. studenog, ove, 2011. godine. Tehnički pregled obavljen je 23.11.2011. godine. Vrijednost izvedenih radova iznosi 352.473,62 KN (286.563,92 KN + PDV), vrijednost kompletne investicije: izgradnja + izrada tehničke dokumentacije + usluge nadzora, iznosi 528.363,62 KN s PDV-om.

-Radimo veliku i krucijalnu stvar za cijeli grad i vjerujem građani to shvaćaju. S izgradnjom cjevodovoda cilj nam je spriječiti ono što bi se moglo dogoditi. Dakle, radimo na tome da Orahovica ne ostane bez vode. Puno je toga već odrađeno, no nećemo stati dok cijeli grad i prigradska naselja ne budu potpuno sigurni. – rekao je gradonačelnik Nemec pri puštanju vodoopskrbne mreže u pogon.

 

 

{gallery}pancho/otvorenje-mosta2011/otvorenje-BJ{/gallery}