Lan party postaje promocija turizma

Orahovačka udruga za informatiku i naprednu tehnologiju ”INFOR” Orahovica u nizu svojih aktivnosti ove je godine organizirala 5. jubilarno natjecanje pod nazivom Lan Party. Natrjecanje se odnosi na igranje računalniih igaara, a na orahovačkom Lanu to su tradicionalno ”Call of Duty” i ”Pro Evolution Soccer”.

 

Ove godine na natjecanju je sudjelovalo 40-ak natjecatelja iz Osijeka, Našica, Slatine, Požege, Feričanaca, Čačinaca i Orahovice. Call of duty igralo je 8 ekipa, a na kraju najuspješnija bila je ekipa Superior iz Našica, druga je bila momčad Bit computers iz Orahovice dok je trće mjesto osvojila ekipa Got cock iz Čačinaca. U nogometnoj igrici ”Pro evolution soccer, najupješniji je bio Elvis Medved iz Slatine, drugi je bio Antonio Jagodić, dok je treće mjesto pripalo domaćem Orahovčaninu Ivanu Špoljariću :

– Izuzetno smo zadovoljni odzaivom igrača na ovogodišnje natjecanje. Bilo je uistinu atraktivno i zanimljivo, a posebno mi je drago da smo nastavili tradiciju održavanja Lan Partya u Orahovici. Hvala svim našim sponzorima, članovima udruge koji su dali sve od sebe da organizacija protekne u najboljjem mogućem svijetlu – rekao je predsjednik Infor-a Saša Rister. (V.G.)