Ostvarena suradnja s vukovarskim ”Eko-sustavom”

Gradsko povjerenstvo za obnovljive izvore energije i dalje održava sastanake u cilju stjecanja iskustva i dobivanja potrebnih savjeta za projekt izgradnje orahovačkih elektrana. Predsjednik povjerenstva Alan Grgić, gradonačelnik Josip Nemec i zamjenik gradonačelnika Darko Žužak ugostili su dirketora tvrtke ”Eko sustav” iz Vukovara Ivana Bosančića te stručnog suradnika iste tvrtke Vladimira Smolčića.

”Eko sustav” je  u fazi realizacije sličnog projekta izgradnje elektrana kao i Orahovica:

-Svako novo iskustvo i nova saznanja su neprocijenjivi. Zahvaljujem se našim prijateljima iz Vukovara što su prihvatili suradnju i vjerujem kako ćemo zajednički puno toga lakše proći na obostrano zadovoljstvo.Zajednički cilj je što prije doći do građevinske dozvole i u tom pravcu je i organiziran ovaj sastanak kako bi jedni drugima pomogli. – riječi su gradonačelnika Orahovice Josipa Nemeca.

Direktor Eko sustava Ivan Bosančić ukratko je predstavio rad i projekte svoje tvrtke te također izrazio veliko zadovoljstvo suradnjom s Orahovicom i naglasio kako ova suradnja itekako može pomoći objema stranama.

Vladimir Grgurić

 

<<<< Natrag na naslovnicu