Navijačka skupina ”Orahovački Duhovi” održala redovnu godišnju skupštinu

Navijačka skupina ''Orahovački Duhovi'' održala je svoju redovnu, godišnju, izvještajnu skupštinu. Predsjednik udruge Miroslav Radaković u izvješću o radu istakao je kako je udruga uz svoj temeljni cilj sportsko navijanje, u proteklom razdoblju naglasak stavila na humanitarni rad:  

 

-Trudimo se uvijek biti na raspolaganju i pomoći našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija. I u proteklom smo razdoblju organizirali sada već tradicionalnu humanitarnu akciju ''Navijačko srce'' s koje smo skupljenim sredstvima pomogli petero osoba s posebnim potrebama na području grada. Isto tako redovno smo se odazivali na akcije darivanja krvi, aktivno sudjelovali u svim gradskim manifestacijama i programima te se rado odazivali svim udrugama koje su trebale našu pomoć. U ime svih članova udruge mogu obećati da ćemo na isti način djelovati u narednom razdoblju te se još više truditi biti ponos svoga grada.  – rekao je između ostalog Radaković.

Nazočne na skupštinu pozdravili su orahovački gradonačelnik Josip Nemec te predstavnici sportskih i inih gradskih udruga s kojima Duhovi usko surađuju:  – Orahovački Duhovi jedna su od najktivnijih udruga na području grada. Posebno bih pohvalio ove mladiće na velikom humanitarnom radu, odnosno što su prepoznali osobe u potrebi i dali sve od sebe kako bi im olakšali životnu svakodnevicu. Kako od mene tako i gradske vlast uvijek će imati potrebnu podršku, a od njih naravno očekujem da i dalje nastave raditi ovako plodno i uspješno. – rekao je gradonačelnik Nemec. Skupštinari su se razišli uz standradnu parolu Orahovačkih Duhova – ''Sve za tebe voljeni moj grade….''!                                       

Vladimir Grgurić