Započelo uređenje prostora za 16. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexp

 

Počelo je uređenje prostora za 16. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji će se u Virovitici u Sajamskom prostoru Viroexpo-a u Vukovarskoj 13 (prostor bivše Virovitičanke), održavati od 21. do 23. siječnja 2011. godine. Uređuje se unutrašnjost kako bi izlagače na Viroexpo-u 2011. dočekali uređeni prostori. Inače, na istoj lokaciji, od 10. do 12. prosinca, održavati će se i 19. državna izložba malih životinja Republike Hrvatske. Svečanost otvorenja biti će u petak 10. prosinca u 15,00 sati. 

Podsjetimo, Viroexpo 2011. će se održavati uz generalno pokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske te pokroviteljstvo, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva i Hrvatske turističke zajednice. Zemlja partner sajma je Republika Makedonija.

Tehnički organizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o. iz Virovitice. Organizatori sajma su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. 

(Preuzeto sa www.zupanija.info)