Umirovljenici i socijalno ugroženi zahvalni gradu i gradonačelniku Nemecu

 

I ove godine, unatoč lošoj financijskog situaciji u cijeloj državi, Grad Orahovice se brine o svojim najstarijim i nezaposlenim sugrađanima. Tako je prema odluci gradonačelnika Josipa Nemeca umirovljenicima kojima je mirovina u visini od 2000 kuna i manja dodijeljena Božićnica te socijalno uuigroženim osobama  područja grada jednokratna pomoć. Svaka kuna svima dobro dođe pa su tako dobitnici božićnice više nego zahvalni gradu i gradonačelniku Nemecu. 

– Uistinu nam je svaka kuna više nego dobro došla u današnje vrijeme, stoga smo od srca zahvalni gradu i gradonačelniku što nisu zaboravili na nas i pomogli nam. – kaže umirovljenica Kristina Poljak.

Gradonačelnik Josip Nemec i osobno se pridružio umirovljenicima pri podjeli božićnice, razgovaravši i uvjerivši se u činjenicu koliko ima znači ova gesta:

– Danas je teško svima pa tako i umirovljenicima, a posebno socijalno ugroženima. Ova gradska vlast se brine o svim svojim građanima i uvijek nam je drago kada možemo pomoći, a posebno u ovo predblagdansko vrijeme  – rekao je gradonačelnik Nemec.

                                                                                                                                                   Vladimir Grgurić