Mali glazbenici oduševili Orahovčane

Galzbena škola koja djeluje već drugu godinu na području grada, organizirala je drugi Božićni koncert pod nazivom ''Sretan Božić svakome''. Na koncertu je nastupilo 30 malih glazbenika osnovnoškolskog uzrasta koji su pokazali soje glazbeno umijeće na klaviru, gitari i tamburicama.  

 

– Ovim Božićnim koncertom željeli smo pokazati roditeljima i građanima ono što djeca rade i u našoj glazbenoj školi. Svi su iznimno talentirani i pokzaju veliku ljubav i volju prema glazbi. Svake godine sve više i više djece nastupa na ovakvim koncertima što je znak da se sve više djece uključuje u rad. Želio bih se zahvaliti roditeljima na velikoj potpori i posebno gradu Orahovici i gradonačelniku Josipu Nemecu koji podržava rad naše škole i uvijek pomaže. – kaže Dražen Kovačević profesor u glazbenoj školi.

Gradonačelnik Orahovice Josip Nemec izuzetno se pohvalno izrazio o radu ove škole te pohvalio njene djelatnike, a posebno djecu:  – Vidi se jedan ogroman trud i volja kako profesora tako i djece. Lijepo ih je vidjeti ovoliko puno s tako ogromnim glazbenim talentom. Naravno da osobno i ova gradska vlast podržavamo ovakve kolektive, a i sve druge naravno koji su vezani uz djecu i mladež je znamo tko je budućnost našega grada. – zaključio je gradonačelnik Nemec.

Društvena dvorana školskoga centra bila je prepuna, mnogi su čak i stajali, a pljesak na kraju koncerta dugo nije prestajao.

                                                                                                                                                          Vladimir Grgurić