Počele pripreme za doček Nove godine

  ORAHOVICA – Voletina s ražnja, besplatno bezalkoholno piće, vatromet, tombola i čarobnjaci band i ove će sezone biti glavni sadržaji ispraćaja Stare i dočeka Nove godine u središtu grada, odlučili su to  članovi Odbora za kulturne manifestacije grada Orahovice, na prvom sastanku nakon ljetne stanke. 

Predsjednik Odbora, gradonačelnik Josip Nemec, naglasio je kako je prijašnjih godina sve bilo u najboljem mogućem redu i da dobre stvari ne treba mijenjati. Vatromet će i ove godine biti ispaljivan s Albusa i trajat će od 5 do 7 minuta. Točno u ponoć gradonačelnik Orahovice uputit će novogodišnju čestitku, a pečena voletina bit će služena oko pola sata iz ponoći.

Novogodišnja tombola prodavat će se dva tjedna prije na uobičajenim mjestima, a najsretniji vlasnik tombole kući će odvesti skuter, uz još četiri preostale nagrade, TV prijamnik, digitalni fotoaparat, glazbena linija i umjetnička slika.

Na koncu  sastanka, jednoglasnom Odlukom, umjesto Viktora čelanta i Vladimira Macanića, u Odbor za kulturne manifestacije izabrani su Saša Rister i Tomislav Pančić.

(Preuzeto sa www.radio-orahovica.com)

Autor: Tonino Rađenović