Postavljen INFO-KIOSK na Turističkom kompleksu „Jezero-Ružica grad“

  ORAHOVICA – Gradonačelnik Orahovice Josip Nemec, na Jezeru je, u nazočnosti direktora poduzeća Ružica grad Saše Ristera i čelnika tvrtke BIT COMPUTERS, u funkciju pustio INFO KIOSK, modernu informatičku opremu…

Vrijednost investicije je 62.500 kuna, a sredstva su osigurali Glavni ured Hrvatske turističke zajednice u visini od 50 tisuća kuna, te orahovačka Turistička zajednica i Grad Orahovica u iznosu od 12,500 kuna. INFO KIOSK svakom zainteresiranom turistu, slučajnom znatiželjniku ili prolazniku, pruža mogućnost, da samo jednim potezom prsta sazna gdje se nalazi i što Orahovica u ovom trenutku nudi. Tvrtka Bit Computers isporučila je opremu, a i izradila je interaktivnu kartu Grada Orahovice na kojoj se mogu pronaći podaci o  svim gradskim znamenitostima, od Ružice grada do vodenice, ugostiteljskoj  ponudi, smještajnim kapacitetima, javnim ustanovama i drugo. INFO KIOSK je fiksan i bit će na usluzi turistima tijekom cijele godine.

Puštajući u funkciju ovu modernu i sofisticiranu informatičku opremu, gradonačelnik Nemec rekao je kako je INFO KIOSK samo jedan detalj u daljnjem poboljšavanju turističke ponude na Jezeru i u Orahovici.

Autor: Tonino Rađenović

(Preuzeto sa http://www.radio-orahovica.com)