Katarina Krivić prva miss Jezera

ORAHOVICA – U sklopu jučerašnjeg otvaranja Turističke sezone, na Jezeru je održan prvi izbor za MISS Jezera. Deset djevojka iz Višnjevca, Osijeka, Feričanaca, Slatine i Orahovice, natjecalo se za laskave titule prve MISS Jezera…   

Peteročlana komisija, kojoj je predsjedavao predsjednik Turističke zajednice Orahovice, Josip Nemec, imala je težak posao izbrati najljepšu djevojku, no nakon zbroja svih glasova, lentu namijenjenu MISS jezera, ponijela je studentica 4. godine Pravnog fakulteta u Osijeku Katarina Krivić, koja je od prosudbenog suda zaradila 49.40 bodova.

„Poznata mi je Orahovica od prije, jer moji roditelji ovdje imaju vikendicu. Zahvaljujem organizatorima na odličnoj priredbi i s ponosom ću nositi lentu čitavu godinu“ – rekla je uzbuđeno prva miss Jezera Katarina Krivić.

Preostale dvije nagrade ostale su u Orahovici. Za prvu pratilju Miss Jezera izabrana je studentica druge godine Ekonomskog fakulteta, orahovčanka Milica Vejić koja je prikupila 44.90 bodova, dok je druga pratilja, također studentica iz Orahovice Patricia Kolacio s 44.30 bodova. Lente i vrijedne novčane nagrade u iznosu 10 tisuća kuna, najljepšim djevojkama uručili su župan Tolušić, saborski zastupnik đakić, gradonačelnik Nemec i ravnatelj uprave za turističku infrastrukturu Ministarstva turizma RH Tomislav Vukovac.

( Preuzeto sa http://www.radio-orahovica.com )