Odluka o dodjeli javnih priznanja grada Orahovice prigodom obilježavanja Dana grada

ORAHOVICA – Na temelju članka 9., 10. i 12. Odluke o načinu dodjele počasti, javnih priznanja i nagrada grada Orahovice („Službeni glasnik“ grada Orahovice, br. 2/98. i 4/06), i članka 8. i 9. Statuta grada Orahovice („Službeni glasnik“ grada Orahovice, br. 5/09), Gradsko vijeće grada Orahovice na 8. sjednici održanoj 26. travnja 2010. godine, donijelo je ODLUKU o dodjeli javnih priznanja grada Orahovice prigodom obilježavanja Dana grada – blagdana Našašća Svetog Križa, 3. svibnja 2010. godine.

ZLATNA PLAKETA GRADA ORAHOVICE dodjeljuje se tvrtki CIPRIJANOVIć d.o.o. Bjeljevina b.b., Orahovica, za iznimna dugogodišnja dostignuća u gospodarstvu na području grada Orahovice, i šire. 

SREBRNA PLAKETA GRADA ORAHOVICE dodjeljuje se obrtu HIDRODOM Orahovica, za iznimna dostignuća u promicanju i razvoju malog gospodarstva na području grada Orahovice.

ZAHVALNICA GRADA ORAHOVICE, dodjeljuje se : 

1. IVANU PERKOVIćU iz Francuske, za osobite zasluge u dugogodišnjem provođenju humanitarnih aktivnosti od značenja za socijalnu skrb i očuvanje zdravlja stanovništva na području grada Orahovice. 

2. STANKU JOVIćU iz Crkvara, za osobit doprinos u očuvanju, njegovanju i promicanju kulturne baštine na području grada Orahovice. 

3. ZLATICI KURBEGOVIć iz Orahovice, za dugogodišnji humanitarni i ostali društveni rad na volonterskoj osnovi. 

4. MJESNOM ODBORU „DOLJANI“ – Orahovica za izuzetan doprinos u aktivnostima od značenja za gospodarski i društveni razvitak grada Orahovice te razvitak mjesne samouprave na području grada Orahovice. 

5. NOGOMETNOM KLUBU „DOŠK“ Dolci, za izuzetan doprinos u razvoju športa na području grada Orahovice.

 

Cijeli tekst odluke pročitajte ovdje.