Do 23. travnja 2010. godine otvoren natječaj za dodjelu – Lokalna zajednica prijatelj obitelji

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspisalo je Natječaj za dodjelu priznanja „Lokalna zajednica prijatelj obitelji“ u 2010. godini za postignute rezultate u 2009. godini.

Natječaj je raspisan, povodom obilježavanja 15. svibnja, Međunarodnog dana obitelji 2010. godine. Stoga se pozivaju fizičke i pravne osobe za prijavu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave na Natječaj za dodjelu priznanja „Lokalna zajednica prijatelj obitelji“.

 

Priznanje „Lokalna zajednica prijatelj obitelji“ se dodjeljuje općini, gradu i županiji, odnosno jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave s najkvalitetnijim rješenjima i aktivnostima u osnaživanju i usmjeravanju intervencija društva u pravcu stvaranja prijateljskog okružja za obitelji i djecu. Prijedlozi se mogu podnijeti najkasnije do 23. travnja 2010. godine. Detaljnije informacije mogu se pronaći na službenoj Internet stranici Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (www.mobms.hr).

Preuzeto sa www.ravidra.hr