Definiran Program obilježavanja Europskog tjedna u Virovitičko-podravskoj županiji

  Županijski savjet za europske integracije, definirao je Program obilježavanja Europskog tjedna u Virovitičko-podravskoj županiji. Prema tome, u srijedu, 4. svibnja, postaviti će se štandovi s tiskanim i promotivnim materijalima Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija u Virovitici, Slatini, Orahovici i Pitomači. U sklopu obilježavanja europskog tjedna, dan ranije, 3. svibnja, na Radio postaji Virovitica, emitirati će se i prigodna emisija tim povodom.

 

Održati će se i Izložba najboljih likovnih radova učenika osnovnih škola na temu „Hrvatska -Europska unija“ uz prigodnu dodjelu nagrada najboljim likovnim radovima.

 

Osim toga, održati će se i prigodni koncert učenika Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice i Osnovne glazbene škole Slatina u Virovitici, a grafitima na temu Europske unije oslikavati će se zidovi u Slatini i Virovitici.

 

Obilježavanja Europskog tjedna u Virovitičko-podravskoj županiji obilježiti će se i u Orahovici gdje će se 8. svibnja održati sportsko natjecanje u odbojci na pijesku na Orahovačkom jezeru.

 

(preuzeto sa http://www.zupanija.info)