Prezentacija Operativnog programa za razvoj malog gospodarstva

 

Ministarstvo gospodarstva  rada i poduzetništva upravo je počelo sa objavljivanjem natječaja putem kojih se provodi Operativni plan poticanja malog i srednjeg poduzetništva za 2010. godinu. Modeli za povećanje konkurentnosti su poduzetničko okruženje, obrazovanje, poduzetnička infrastruktura, povoljno financiranje, bespovratna sredstva te Jamstva HAMAGA.

Vidra-agencija  za regionalni razvoj  Virovitičko-podravske županije kao potporna institucija za poduzetništvo  održati će prezentaciju projekata Ministarstva gospodarstva rada i poduzetništva, u cilju što veće zastupljenosti projekata sa naše županije u ukupnoj podjeli bespovratnih sredstava.

Ciljana skupina: mikro, mali i srednji poduzetnici (početnici i u fazi rasta i razvoja), poduzetnici inovatori (fizičke  i pravne osobe), udruženja gospodarstvenika,  jedinice lokalne samouprave.

S obzirom da su natječaji otvoreni svega 45 dana molimo vas da se prezentaciji svako odazovete i dobijete korisne informacije o mogućnosti apliciranja na projekte za bespovratna sredstva. 

Prezentacije će se održati prema slijedećem rasporedu:

17.ožujka 

   
 -Pitomača                    10 sati     Gajeva 26/1 (dvorana za konferencije)
 -Virovitica                     14 sati  Trg Ljudevita Patačića 1-zgrada županije (velika vijećnica)
18.ožujka    
-Slatina                          10 sati  Hrvatski dom, Braće Radića 2
-Orahovica                   14 sati    Gradska vijećnica, Ulica Plemenitih Mihalovića 1

 

Za sve informacije slobodno nam se obratite na telefon 800-207 ili na e-mail: info@ravidra.hr