Ove godine natkrivanje tržnice

ORAHOVICA – Iz Gradskog proračuna  ove će godine  za modernizaciju i izgradnju  cesta, pješačkih staza, parkirališta i sličnih gradskih poslovnih objekata  biti  utrošeno 3 milijuna 518.100 kuna,  definirano je to Planom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture. Od planiranih 3,5 milijuna, najviše je namijenjeno  modernizaciji 2.200 metara duge pješačke staze u Ulici Kralja Zvonimira , od Merkura do  benzinske crpke…

Planirana je također izgradnja pješačke staze u Dalmatinskoj ulici, a riječ je o nastavku radova modernizacije pješačkih staza u toj ulici,  u ukupnoj duljini 80 metara.

 

Modernizacijom će biti obuhvaćena i pješačka staza od Radlovca do Općinskog suda i pješački most u Dalmatinskoj ulici.Planirano je i  saniranje  krovišta gradske mrtvačnice, te radovi na  gradskoj tržnici. Riječ je konkretno o  izgradnji  sanitarnog čvora na lokaciji tržnice, te  natkrivanje postojeće tržnice, za što je planirano ukupno 289 tisuća kuna.

Prema  Programu, tijekom ove godine i  bivša kino-dvorana mogla bi doživjeti renoviranje  u vrijednosti radova od  pola milijuna kuna.

preuzeto s www.radio-orahovica.com