Domjenak za uspješnu suradnju

ORAHOVICA-Početak rada u novoj godini, gradonačelnik Josip Nemec, označio je organiziranjem domjenka, na kojega je pozvao gospodarstvenike i poduzetnike s kojima grad ima poslovne kontakte i koji su svojim donacijama pomogli organiziranje manifestacija u gradu, predstavnike političkog, kulturnog i javnog života, županijske dužnosnike, predstavnike crkve i udruga koje djeluju na području grada…

Gostima  je gradonačelnik Nemec, zahvalio na dosadašnjoj pomoći i suradnji, te ih pozvao da u zajedničkom interesu i na opće zadovoljstvo građana, takvu suradnju nastave i u 2010. godini.
S neskrivenim zadovoljstvom  istaknuo je gradonačelnik kako aktualna vlast provodi  novu politiku u  gradu kroz „ potpunu posvećenost interesima grada i građana“, naglasio je također da se u  Orahovici  „nikada više nije  radilo i gradilo“.
Prijem je bio još jedna prilika da  gradonačelnik naglasi kako „grad uspješno prolazi kroz krizu, jer je na nju bio pripremljen, jer vlast zna što želi i kako to provesti“. Grad koji ima najmanju  stopu nezaposlenosti u Županiji, zahvaljujući razvojnoj proračunskoj politici realizira sve planirane projekte i  ispunjava obveze prema proračunskim korisnicima, nema  gradskih poreza i prireza, ima najnižu cijenu komunalija,  što govori, ustvrdio je gradonačelnik, da je najjeftiniji  grad u Hrvatskoj.  
Vodstvo grada će opravdati povjerenje građana i nastaviti započete projekte, koji će izmijeniti i izgled i življenje u gradu, rekao je gradonačelnik Nemec,  poželio svima puno uspjeha u ovoj godini i pozvao ih da sa zajedničkog druženja ponesu  „odgovornost za  opće dobro i vjeru da je interes grada iznad svakog pojedinačnog interesa“.

Cijeli tekst govora gradonačelnika pročitajte klikom na ovaj link….

 

Marija Bačmaga za Orahovački glasnik