NOVčANE POTPORE GRADSKOG POGLAVARSTVA

Gradsko poglavarstvo na zadnjoj je sjednici, po molbi Mjesnog odbora „Donja Pištana“ odobrilo sredstva za  opremanje  mrtvačnice u tom mjestu. Po odluci Poglavarstva, od feričanačke prodavaonice DOMCENTAR bit će nabavljen dio potrebne opreme za  donjopištanačku mrtvačnicu, u iznosu od  6.442 kune, a što se uglavnom odnosi na   stolice i sličan namještaj. U BRITU će, također za opremanje mrtvačnice biti nabavljeni kućanski aparati, čija je cijena 2.137 kuna.

Poglavarstvo je također odlučilo s tri tisuće kuna pomoći realizaciju programa prometno-preventivnih aktivnosti  Auto-kluba Virovitica za 2009. godinu, a s pet tisuća kuna, zajedno s Virovitičko-podravskom  županijom sufinancirat će održavanje kazališne predstave. Tu predstavu bi virovitičko kazalište trebalo održati u Orahovici  u prvoj polovici mjeseca veljače.

I najmlađa športska udruga u Gradu,  streličarski klub „Streličari Ružice-grada“ , odlučili su gradski poglavari, dobit će novčanu pomoć iz Gradskog proračuna., a riječ je o jednokratnoj potpori od dvije tisuće kuna.