GRADONAčELNIK NEMEC ODRŽAO DOMJENAK ZA SURADNIKE I PARTNERE GRADA, PREDSTAVNIKE POLITIčKOG I JAVNOG

Gradonačelnik Orahovice, Josip Nemec,  održao je domjenak kojim je gospodarstvenicima , županijskim i lokalnim dužnosnicima, predstavnicima crkvenog, političkog, kulturnog i javnog života Grada i Županije virovitičko-podravske, zahvalio na uspješnoj suradnji u prošloj godini.
Ukazao je gradonačelnik na značaj zajedništva u realizaciji  projekata, a obraćajući se gostima kazao je“…vjerujem da ćemo projekte koje smo si postavili kao vlast u 2008. godini,  s vašom pomoći uspješno odraditi u zajedničkom interesu, a na opće zadovoljstvo građana Grada Orahovica“.

Gradonačelnik Nemec s ponosom je istaknuo i ocjene građana, kako je aktualna vlast  najuspješnija  orahovačka vlast od stvaranja „Hrvatske države.

Bilo je i propusta, ustvrdio je gradonačelnik, ali ne značajnih što potvrđuje i činjenica da niti na jedan od brojnih natječaja provedenih u prošloj godini, „nije uložen niti prigovor, a kamoli žalba“.

Upoznao je  gradonačelnik  brojne uzvanike, koji su se odazvali njegovom pozivu na domjenak, i s projektima, realizacija kojih je najavljena za ovu godinu. Istaknuo je: „I dalje je prioritet gradskoj vlasti, kako u  2007., tako i u ovoj godini, podizanje standarda života građanima  Grada, nastavak izgradnje  komunalne infrastrukture, te sigurnost građana.

 

 

U ovoj godini slijedi  nastavak započetih projekata koji će izmijeniti i izgled i  življenje u našem Gradu,  a to su: turistički  kompleks „Jezero-Ružica grad- Hercegovac“, Poduzetnička zona i budući centar,  odnosno središnji gradski trg.Naravno da  ćemo nastaviti raditi i na kulturno-turističkim događajima i manifestacijama, a uz vašu  financijsku i drugu pomoć, sigurno ćemo ih uspješno realizirati u ovoj godini“, kazao je gradonačelnik Nemec, na  domjenku, obećavajući da će Grad i dalje biti pouzdan partner svima koji se uključe u realizaciju projekata  gradske vlasti.