POčELA REORGANIZACIJA TEMELJNOG OGRANKA HDZ-a ORAHOVICA

Zbog  povećanja članstva, GO HDZ Orahovica, ocijenio je da  povećanje članstva usložava učinkovitost rada samo jedne, tako brojne Temeljne organizacije HDZ-a u Gradu Orahovica, pa je zbog toga, a u cilju operativnijeg djelovanja, bolje komunikacije s članstvom, kvalitetnijeg protoka informacija i provođenja programskih zadaća Stranke, GO HDZ-a donio  odluku o reorganzaciji  Temeljnog ogranka Orahovica, na način da se  u Orahovici, umjesto jednog, osnuje pet novih ogranaka.

Prošloga je petka već održana osnivačka skupština prvog od pet novih ogranaka,  a  u  tom  ogranku djelovat će članovi HDZ-a  kojima je adresa stanovanja u orahovačkim ulicama Kralja Tomislava, na Trgu sv Florijana, Ulici Kralja Zvonimira, od kbr 3 o 187 i 2 do 204, Predio Rudina, Plavšićevo brdo, Put hrvatskih branitelja, ulicama Karla Stojakovića, Ante Tomca, Zbora narodne garde, Mekur  IV i Jezerce.

Na osnivačkoj skupštini, za predsjednika ogranka izabran je Pavo MATEK, a uz njega će, u  Izvršnom odboru još biti: Danko VRKIć, Ljiljana ŠAFER-STOJIć, Monika RADOŠEVIć i Zoran NOVOSELAC. U Nadzorni odbor su izabrani:Milan DAMJANOVIć, za predsjednika, te Miroslav PATKOŠ i Vlado  BRBOT , za članove.

 

Na preporuku GO HDZ-a Orahovica da novoustrojeni temeljni ogranci nose nazive po stranačkim velikanaima,  prvi od pet novih ogranaka,  imat će naziv: TEMELJNA ORGANIZACIJA HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE GENERALA JANKA BOBETKA ORAHOVICA.

Gostujući na osnivačkoj skupštini, predsjednik OO HDZ-a Orahovica, Josip NEMEC, obrazložio  je članstvu  odluku o  o reorganizaciji stranke u Gradu. Istaknuo je također „stabilnost i  sigurnost HDZ-a u  Gradu Orahovica, kako u radu Stranke, tako i u  ostvarivanju programskih, predizbornih obećanja u ovom mandatu“.

Svoju tvrdnju potkrijepo je  podacima o završenim projektima, onima koji su u tijeku, kao i onima, koji bi trebai biti realizirani  do kraja mandata aktualne vlasti.Temeljna organizacija HDZ-a generala Janka BOBETKA Orahovica broji pedesetak članova.