DVA MILIJUNA KUNA U UREđENJE ULICE IVANA ZAJCA

Simboličnim presijecanjem vrpce, gradonačelnik Orahovice, Josip Nemec, otvorio je novouređenu ulicu  Ivana Zajca: novi kolnik, pješačku stazu u  duljini 720 metara,  sa zaštitnom ogradom u duljini  79 metara u jednom dijelu, javnu rasvjetu  uz cestu, duljinom  900 metara, obaloutvrdu i uređeni park, investiciju ukupne vrijednnosti oko 2 milijuna kuna.

 

Svi ti radovi, kazao je gradonačelnik, usmjereni su ka kvaliteti života i sigurnosti prometovanja jednom od najprometnijih orahovačkih ulica.

Prigodnom otvaranju novouređene Zajčeve ulice, uz građane Orahovice, nazočni su bili i županijski i  državni dužnosnici, na čelu s predsjednikom Hrvatskog sabora, Vladimirom Šeksom, koji su, nakon toga prošetali dijelom te ulice, i obišli park  s lokomotivom.

 

Predsjednik Sabora, Šeks, pohvalio je aktualnu gradsku vlast, na čelu s gradonačelnikom Nemecom, koja, kazao je,  „s mnogo truda, iz dana u dan mijenja sliku Orahovice, stvarajući ju gradom u kojem je ugodno živjeti, i u koji će rado navraćati turisti“.