RASPUŠTA SE TEMELJNI OGRANAK HDZ-a ORAHOVICA, I UMJESTO NJEGA OSNIVA PET NOVIH TEMELJNIH OGRANAKA

Na prošlotjednom sastanku Gradske organizacije HDZ-a Orahovice, donesena je odluka o raspuštanju Temeljnog ogranka Orahovica, umjesto kojeg će biti formirano pet novih ogranaka. Razlog takovoj odluci je velik broj članstva u postojećem Ogranku, a, drže u rukovodstvu Gradske organizacije, osnivanje većeg broja ogranaka omogućit će i bolju komunikaciju s brojnim članstvom.

Odluka bi trebala biti realizirana u naredna dva mjeseca, uključujući i izbore rukovodstva u novoosnovanim ograncima u Orahovici. Pet novoosnovanih ogranaka bit će teritorijalno „vezani“ uz područje koje obuhvaća pojedina biračka mjesta.

članovi Gradske organizacije HDZ-a također su se usuglasili oko potrebe osnivanja ogranka te Stranke u Duzluku, u kojem je u zadnje vrijeme zabilježen značajniji interes za članstvom u HDZ-u.Na istoj sjednici predloženo je i isključenje šest članova HDZ-a iz Stranke.I dalje će članovi HDZ-a Orahovice, simpatizeri i drugi građani moći, radi informacija i drugih stranačkih aktivnosti, dolaziti u prostorije HDZ-a u Orahovici (iznad Autobusnog kolodvora), srijedom od 16,00 do 18,00 sati.