ŠALEKOVA,đERđ I KALEM NAJBOLJI U 2006. GODINI

Ovih dana proglalašeni su najbolji sportaši i sportski radnik za 2006. godinu od strane Zajednice športskih udruga grada Orahovice. Iako je dodjela nagrada bila planirana za Dan grada ona je prebačena za godišnju skupštinu zajednice:

Poklopilo se dosta toga pa nismo bili u mogućnosti organizirati podjelu nagrada, no odradit ćemo to na skoroj godišnjoj skupštini zajednice.- rekao je predsjendik ZŠU grada Stjepan Dujimć.Zajednica je za najbolju sportašicu grada izabrala prvotimtku Papukovih pionira, 13 godišnju Martinu Šalek:

 

Veliko je ovo priznanje za mene i presretna sam, Nadam se da ću svojim igrama opravdati ovu nagradu i pomoći svom klubu za još bolje rezultate. – kratko je rekla Martina.

Za najboljeg sportaša grada izabran je Ivica đerđ, prvotimac orahovačkog stolnoteniskog kluba te jedan od ponajboljih igrača županije: Dosta toga je iza mene u prošloj i ovoj godini. 2006. ostat će mi u pamćenju jer sam osvojio puno turnira, odigrao ligu bez pojedinačnog poraza i drago mi je da su to ljudi iz zajednice sportova primjetili. Iznimno samo počašćen što sam dobio ovu nagradu. – riječi su Ivice đerđa.

Nagradu športskog radnika godine, i više nego, zasluženo dobio je neumorni sportski direktor Papuka Ljubomir Kalem:

– Mislim da je ova nagrada koju sam ja dobio jednako tako mogla doći u ruke svim trenerima  i djelatnicima Papuka. Puno radimo i trudimo se stvoriti kako respektabilnu seniorsku momčad tako i kao što je već danas vidljivo pravu nogometnu školu. –  istaknuo je Ljubomir Kalem.

 martina_salek    iderd_2007

 Martina Šalek

 

 Ivica đerđ