VELIKA POBJEDA ORAHOVICE

Košrakaši Orahovice upisali su i drugu pobjedu za redom u nastavku sezone B-1 košarkaške lige istok. U sklopu 12. kola momčad Andrije Nekića nakon fantastične utakmice pred oko 200 ljubitelja košarke u orahovačkoj športskoj dvorani zasluženo je trijumfirala u velikom lokalnom derbiju protiv čačinačke Mladosti. Konačnih 87:81 u korist Orahovčana epilog je jedne prave košarkaške predstave neizvjesne do samog kraja i kakvu obično odlučuje jedan ubačaj, a u ovom slučaju bila je to ''trica'' Orahovčana Nekića minutu i pol prije kraja.

Orahovicu je ponovo nosila okosnica Radočaj(36)-Radaković(18)-Brajnović(24), a sjajan je bio i mladi Nekić(18), dok je kod Mladostaša razočarao do sada u prvenstvu njihov ponajbolji dvojac Kondaš-Maglić. Treba svakako reći da je ovaj veliki derbi ukrasila prava navijačka atmosfera s obje strane te vrhunsko suđenje para iz Slavonskog Broda. Vidno sretan popularni orahovački ''Zula'' , trener Andrija Nekić nakon susreta je rekao:

Ova pobjeda uistinu je velika, tim više što smo mi nastupili sa svega osam igrača i to s bolesnim Njiratijem na klupi koji nije bio spreman za igru. Svaka čast ovim momcima koji su iznijeli teret ovako teške i zahtjevne utakmice. Nadam se da će ovaj pobjednički duh ostati u momčadi i da ćemo se s pozitivnim rezultatom vratiti slijedećeg vikenda iz Donjeg Miholjca.