Srijeda je bila prvi dan rada nove pedagoške godine Dječjeg vrtića ”Palčić”. Tom prigodom odgajatelje i mališane posjetio je orahovački gradonačelnik Saša Rister razveselivši mališane slatkim poklonima. Gradonačelnik je obišao sve grupe u društvu ravnateljice Borislave Kordoš.

– Nema ljepšeg osjećaja nego doći među djecu. Jednostavno ti samom svojom pojavom izmame osmijeh na lice. Posebno mi je drago bilo porazgovarati s njima, podijeliti ”petice”, a evo i ovi slatki paketi su ih oduševili. Cilj je bio uljepšati im prvi dan vrtića jer to je veliki dan za njih, a posebno onima koji su po prvi puta u vrtiću. Jedna djevojčica je čak rekla kako bi htjela biti gradonačelnica pa smo odlučili zamjeniti uloge na jedan dan, ona će biti gradonačelnica, a ja sam obećao biti u vrtiću – rekao je s omijehom Rister.

Uskoro će Dječji vrtić zbog radova i obnove zgrade preseliti u osnovnu školu pa je gradonačelnik Rister obišao zgradu.

– Već sam upoznat sa svim problemima ove zgrade i zato i kreće potpuna obnova. Danas sam pogledao još jednom najkritičnije dijelove i evo, nadam se kako će ova zgrada ubrzo biti uređena, a dok traju radovi mališani Palčića će biti smješteni u našu osnovnu školu – zaključio je Rister. Dječji vrtić Palčić ove godine pohađa 117 mališana.

– Odlično smo popunjeni, čak imamo i 20-ak djece na listi čekanja. Jedva smo dočekali ove radove na uređenju jer smo imali velikih problema s propuštanjem zidova i stropova i sada će i to konačno biti riješeno. Hvala gradonačelniku na ovom važnom projektu za nas i posjeti. Bili su prepuni dojmova, a posebno sretni slatkim poklonima – rekla je ravnateljica Kordoš.

                                                                                                                                                 (www.icv.hr, vg)

 
     

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2021.

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Broj posjetitelja

Danas 77

Jučer 203

Ovaj tjedan 1086

Ovaj mjesec 3286

Ukupno 2195314