Nakon višemjesečne stanke, Gradska knjižnica Orahovica od sutra ponovno kreće s radom, ali ovoga puta na novoj lokaciji u Ulici kralja Zvonimira 28, u prostoru nekadašnjeg ugostiteljskog objekta. Knjižnica će, kao i do sada, raditi od ponedjeljka do petka u vremenu od 07:00 do 15:00 sati, a novost je da se uvodi i radno vrijeme subotom od 08:00 do 12:00 sati.

Svi sadašnji i budući članovi moraju se prilikom posjete knjižnici pridržavati propisanih epidemioloških mjera vezanih uz pandemiju koronavirusa, a to znači: održavanje distance od 2 metra u prostoru knjižnice te 1 metar ispred prostora knjižnice, kao i dezinfekciju ruku i nošenje maske u prostoru knjižnice. U knjižnici istovremeno može biti najviše 5 osoba, uz maksimalno vrijeme zadržavanja od 15 minuta, rekla je ravnateljica Gradske knjižnice, Jelena Mihelčić.

Kada je riječ o visini članarine, tu nema nikakvih promjena. Odrasli će i dalje plaćati 80 kn, djeca i studenti 40 kn, umirovljenici 60 kn, dok je visina obiteljske članarine (za 3 člana) 100 kn i sve vrijede godinu dana od datuma upisa. Osim toga, s prvim radnim danom sutra, kreće i akcija besplatnog učlanjenja, a trajat će sve do 13. veljače. Bit će to jedan način zahvale građanima na strpljenju svih ovih mjeseci, ali i prilika za obilježavanje prošlogodišnjeg Mjeseca hrvatske knjige.

Iz Gradske knjižnice Orahovica poručuju da su sve najbitnije informacije i dalje dostupne na Facebook i web stranici knjižnice, a možete ih kontaktirati i na novi broj telefona 033/561-388, putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., odnosno putem Messenger aplikacije. (preuzeto sa: www.radioorahovica.com)

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 45 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 300

Jučer 142

Ovaj tjedan 300

Ovaj mjesec 5007

Ukupno 2185366