Povodom 1. listopada i Međunarodnog dana starijih osoba, koji je proglasila Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine gradonačelnica grada Orahovice, Ana – Marija Petin uputila je sugrađanima starije životne dobi sljedeću čestitku:

"Poštovani, u ime grada Orahovice i svoje osobno ime, želim vam čestitati vaš dan, Međunarodni dan starijih osoba. Vaše bogato životno iskustvo i stečena mudrost dragocjeni su temelj razvoja našega grada. Zahvaljujem Vam se na vašoj podršci i inicijativama s kojim sudjelujete u gradnji bolje budućnosti za sljedeće generacije. Grad Orahovica će i dalje aktivno sudjelovati i nizom mjera poticati podizanje kvalitete vašeg života, no pogođeni pandemijom COVID-19 korona virusa, primorani smo odgoditi tradicionalnu proslavu Međunarodnog dana starijih osoba u Središnjem gradskom parku. Kao odgovornoj osobi, vaše zdravlje kao i zdravlje svih građana uvijek mi je na prvom mjestu, a proslava će se održati čim nam to budu dozvoljavale epidemiološke mjere. Do tada želim vam dobro zdravlje, pazite jedni na druge i puno lijepih trenutaka sa svojim najmilijima", stoji u današnjoj čestitki gradonačelnice Ana – Marije Petin.

Podsjetimo se, Grad Orahovica u protekle je tri godine današnji Međunarodni dan starijih osoba proslavio u Središnjem gradskom parku. Tom prigodom Savjet mladih grada Orahovice , GDCK Orahovica, članovi Udruge P.A.U.K i djelatnici Gradske uprave poslužili su svoje starije sugrađane iskazavši im poštovanje i zahvalnost za sve do sada učinjeno, poželjevši im puno zdravlja i sreće u daljnjem životu.

KORONAVIRUS

Pretraživanje

Kontaktirajte nas

Gradski mail

Program potpora poljoprivredi i ruralnom razvoju

Program za poljoprivredu

Kalendar događanja u Orahovici

KalendarDogadjanja

Financiranje Udruga 2019.

Financiranje udruga 2019

Pomoć u kući starima i nemoćnima na području grada Orahovice

Javni poziv za financiranje udruga 2019.

Javni poziv udrugama 2017

JAVNI POZIV za dodjelu potpora iz Programa poticanja razvoja poduzetništva Grada Orahovice u 2019.

Proračun za 2021. u malom - Vodič za građane

Proracun u malom 2017 kopija

Izbori za EU Parlament

IzboriEU Parlament2019

Zajednica sportskih udruga

ZUSGO logo1

EU projekt: Ne dvoji - odvoji

NeDvojiOdvoji

GospodarenjeOtpadom

PROCJENA RIZIKA Orahovica

Fiber Optics02

ProstorniPlan modul

 

Strategija

 

TZG Orahovica LogoZgrade

Tko je online

Imamo 143 gostiju i nema članova online

Broj posjetitelja

Danas 6

Jučer 202

Ovaj tjedan 569

Ovaj mjesec 3880

Ukupno 2172112